Mediapalvelut

Tarjoamme mediapalvelua kansalaisjärjestöille.

Video on yhä suositumpi väline vaikuttamistyössä, yhteisöjen voimaannuttamisessa, tapahtumien taltioinnissa, seurannan ja arvioinnin tukena sekä myös crowdfunding – kampanjoinnissa.

Shiffa ry:n verkostoon kuuluu dokumentti- ja asiaohjelmien sekä tiedotus- ja kampanjavideoiden freelancer-taitajia. Olemme tuottaneet ohjelmia ja valokuvanneet kymmenissä maissa sekä toimineet yhteisövideon fasilitaattoreina ja työpajojen ohjaajina. Vuosien mittaan olemme tehneet yhteistyötä lukuisien suomalaisten ministeriöiden ja kansainvälisten järjestöjen kuten YK, Punainen Risti ja Save the Children kanssa.

Tällä hetkellä koulutamme Somalian naisia mediataidoissa, ja tuotamme heidän kanssaan terveys-, ravinto-, hygienia- ja ympäristöaiheista ohjelmasarjaa. Olemme myös konsultoineet naisten perustaman FM radioaseman Mogadishuun. Aikaisemmin olemme toteuttaneet järjestömme kautta mm. monikielisen DVD:n turvapaikanhakijoille suunnatuista terveyspalveluista Suomessa, tilaajana IOM (International Organization for Migration) ja videosisältöä Turku2011 Euroopan kulttuuripääkaupungin ohjelmistoon.

Lisäarvona meiltä ostetuissa palveluissa on kehitysyhteistyöhankkeiden tukeminen. Sijoitamme palvelutarjonnasta saamamme voitot hankkeidemme rahoitukseen.

Ota yhteyttä meihin kaikissa kuvaan ja ääneen liittyvissä tuotanto- tai koulutustarpeissasi. Mikään projekti ei ole meille liian pieni tai suuri!

Email: info@shiffa.org